Nieuw bij RhederArt – pin betalingen aan de kassa

PIN logo

Vanaf heden zijn pin betalingen aan de kassa bij Theater RhederArt ook mogelijk. Echter gezien de extra €1,- raden we u aan vooraf te boeken via de website www.rhederart.nl/reserveren.

Nieuw bij RhederArt – de Podium Cadeaukaart

podium_cadeau_kaart_1_1

Vanaf heden is de Podium Cadeaukaart ook in te leveren bij Theater RhederArt. Hiermee kunt u eenvoudig uw favoriete voorstelling bij Theater RhederArt komen bijwonen. De kaart is in te wisselen aan de kassa, geef bij de bestelling op dat u gebruik maakt van een cadeaukaart.

De Podium Cadeaukaart is de landelijke cadeaukaart voor theater- en concertbezoek. De Podium Cadeaukaart is verkrijgbaar via de website van de podiumcadeaukaart, bij de VVV en bij de ANWB. Kijk voor meer informatie op www.podiumcadeaukaart.nl.

Zomer optreden van Duo Dubbel

Afgelopen zondag (19/8) een prachtig optreden in de wijngaard van Dieren van Duo Dubbel (Charlotte en Dookje).
Zij speelden de mooiste en leukste nummers welke door het publiek zelf werden geselecteerd of waren aangevraagd.

AGE_0169

Betalingen aan de kassa zijn nu ook met PIN mogelijk

PIN logo

Vanaf heden kunt u ook met de PIN bij de kassa betalen.

Denk eraan dat de kaarten aan de kassa zijn 1 euro duurder zijn, online reserveren is dus gunstiger.

Seizoen 2018-2019 is beschikbaar

Wij van Theater RhederArt in Dieren zijn trots op wat we u het komende seizoen te bieden hebben.

We trappen het nieuwe seizoen af met een theatershow van Andy & Melisa. Uiteraard hebben we veel cabaret met o.a. Rayen Panday, de beide broers Javier en Emilio Guzman, Roué Verveer, Pieter Jouke, Roovers en Van Leeuwen, Gestampte meisjes en zelfs ‘hilarisch cabaret’ met Esmee van Kampen bij het duo Niet Schieten.
Ook staat geprogrammeerd het prachtige toneelstuk Ma met Loek Peters. Er is magie van vader en zoon Kazàn en MINDGAMES met Timon Krause. Gezellig meezing theater bij Andermans Veren en Vuile Huichelaar. Familievoorstellingen van de Nuffe Tantes en ballet van LethDansant. Muziek met Gers Pardoel en de alom bekende drummer Cesar Zuiderwijk met een interactieve show of Piepschuim met van alles wat.

We hopen u het komende seizoen te mogen begroeten in de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren.

Zomervoorstellingen in de wijngaard bij Domein Hof te Dieren

 

Theater RhederArt presenteert deze zomer drie middagvoorstellingen op een bijzondere locatie. In de Salon du Vin van de wijngaard in Dieren treden achtereenvolgens cabaretier Pepijn Schoneveld (24 juni), zangeres Katell (22 juli) en de komische vocalisten van Duo Dubbel (19 augustus) op. Bij mooi weer, waar we natuurlijk allemaal op hopen, zijn de optredens buiten. Cabaret en zang tussen de druivenranken! Het lijkt ons fantastisch en we verheugen ons er enorm op.

Kaarten reserveren kan nu via www.rhederart.nl/reserveren. De Salon du Vin heeft 60 zitplaatsen. De stoelnummers in ons bestelsysteem zijn voor de zomervoorstellingen niet van toepassing. U kunt een willekeurige stoel aanklikken om een plaats te bespreken. Bij mooi weer vindt de voorstelling buiten, tussen de wijnranken, plaats. Dan zijn er meer zitplaatsen beschikbaar en laten we dit in de nieuwsbrief voorafgaande de voorstelling weten. We adviseren u om tijdig te reserveren.

Programma seizoen 2017-2018 binnenkort online

 

Het programma van ons komende seizoen is bijna uit!  Zondag 21 mei zal Theater RhederArt haar programma voor het komende seizoen presenteren. U kunt direct een selectie maken en uw kaarten reserveren.

 

Wij wensen u alvast een fijne zomervakantie en zien elkaar graag weer in het theater vanaf 23 september 2017.

Optreden Dana Winner

Afgelopen zondag (15 jan) speelde Dada Winner bij RhederArt. Een leuke ‘zaal selfie’ van haar.

Dana Winner

Selfies met Jochem Myjer

Na de try-out voorstelling was er ruim gelegenheid om selfies te maken met Jochem.

jochem-myjer-maakt-selfies

Ook een deel van het RhederArt team nam ook de gelegenheid voor een foto.

jochem-myjer-met-rhederart

Try-outvoorstelling van Jochem Myjer in no time uitverkocht

We wisten dat het snel zou gaan, maar dat de try-outvoorstelling van Jochem Myjer zó snel zou zijn uitverkocht hadden we niet gedacht. In enkele uren waren alle kaarten weg.
Jammer voor degenen die te laat waren bij het bestellen van kaarten. En fijn voor degenen die wel een plek hebben kunnen bemachtigen.
Wij van Theater RhederArt zijn trots dat we Jochem in onze programmering hebben mogen opnemen en we verheugen ons zeer op zijn voorstelling, komende vrijdag in de schouwburgzaal van Theothorne.
Voor wie geen kaartje heeft bemachtigd: we hebben dit seizoen nog veel meer te bieden. Ook cabaret. Kijk maar op www.rhederart.nl  We hopen de komende maanden velen van jullie te mogen begroeten!