Coronacrisis

Update 4 Juni:

De theaters mogen vanaf 1 juni de deuren weer openen doch voor maximaal 30 personen. I.s.m. theaterburo’s en artiesten gaan we dit niet doen omdat het simpelweg niet lonend is. We zijn druk doende nieuwe data te plannen om deze voorstellingen in te halen. Dit zullen wij via de webiste bekenmaken zodra hier duidelijkheid over is.

Zo zijn we nog steeds in overleg met de theaterburo’s om de uitgestelde voorstellingen op te nemen in het nieuwe komende seizoen. Daar zal nog een hoop afstemming aan vooraf gaan voordat we de nieuwe data bekend kunnen maken. We vragen hiervoor nog om uw begrip. Houd onze website in de gaten aangaande overige voorstellingen.

Theater RhederArt volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVMgemeente Arnhem en de GGD met betrekking tot het coronavirus.

Kan ik mijn tickets retourneren?
Zoals eerder vermeld is deze situatie uitzonderlijk en kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om het evenement naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.