Geen voorstellingen in seizoen 2020-2021

Donderdag 4 juni 2020 om | | Genre:

Beste theaterbezoeker,

Wij waren er helemaal klaar voor om u na de theaterloze Coronaperiode vanaf september a.s. een heel mooi theateraanbod te kunnen aanbieden in de theaterzaal van Theothorne. De plannen om dat met inachtneming van de anderhalve meter anti-Corona-maatregelen te kunnen doen waren uitgedacht.

Helaas hebben wij met pijn in het hart moeten besluiten om in het theaterseizoen 2020-2021 u geen voorstellingen aan te bieden in Theothorne. De reden hiervoor is, dat het niet gelukt is om een aanvaardbare overeenkomst te sluiten met de nieuwe exploitant van Theothorne. Helaas kregen wij geen garantie, dat wij het gehele seizoen zouden kunnen beschikken over de theaterzaal (en dus uw reservering ook niet zouden kunnen garanderen). Daarnaast zou door de gevraagde hoge zaalhuur er een veel te hoge entreeprijs ten opzichte van de omliggende theaters ontstaan.

De voorstellingen welke vanwege de Coronamaatregelen in de afgelopen maanden niet mochten plaatsvinden en uitgesteld zijn kunnen hierdoor ook niet meer worden ‘ingehaald’. Wij nemen z.s.m. per e-mail contact op met diegenen, die stoelen  voor de betreffende voorstelling hadden gereserveerd en zullen de volledige toegangsprijs terugstorten. Wij streven er naar om alle bedragen voor 1 september te hebben teruggestort. In verband met de grote hoeveelheid werk, die dit met zich meebrengt, verzoeken wij u alleen op onze e-mail te antwoorden en niet zelf contact op te nemen. Mocht u medio augustus echter nog geen e-mail van ons ontvangen hebben, dan is het uiteraard wel verstandig om contact op te nemen.

Het team van Theater RhederArt