Nieuwe locatie voor de voorstellingen van RhederArt

Na een lange periode van onzekerheid, vanwege de pandemie en de mogelijkheid om de schouwburgzaal van Theothorne te kunnen blijven gebruiken, is het nu zover dat we onze voorstellingen op alternatieve locaties mogen programmeren. Plots moesten we, net als iedereen, alle activiteiten plotseling staken vanwege de pandemie. En we hadden nog zulke mooie en volgeboekte (!) voorstellingen op de agenda staan. Echter een herstart was lastig omdat we, net als het Filmhuis, niet langer gebruik konden maken van de Schouwburgzaal van Theothorne.

Gelukkig hebben we, in de vorm van de Petruskerk (Dorpskerk) in Spankeren, een goed alternatief gevonden. Spankeren is het meest noordelijke dorp van de gemeente Rheden en ligt tegen Dieren aan. Met een vloer oppervlakte van 9 x 19 meter kunnen we zo’n 120 personen voorzien van ons voorstellingen. Gelukkig heeft de kerk vloerverwarming, dus kunnen we ook in de wintermaanden voorstellingen programmeren. En met het bijgebouw naast de kerk zijn er voldoende faciliteiten voor de garderobe, koffie/drankjes en toilet.

Onze eerste voorstelling is al Za 28 januari met de zangeres Katell! En wij zijn erg druk bezig om alles hiervoor weer op de rit te krijgen. We hopen u snel weer bij ons te mogen begroeten !