Andy en Melisa

Reality show
Maandag 22 oktober 2018 om 20:00 uur | € 22,50 | Genre: Theatershow

Andy en Melisa, onder andere bekend van hun reallifesoap op RTL en SBS6, gaan het theater in. Een avond vol kleedkamerhumor, sterke verhalen, baco’s, muziek en metamorfoses door Andy en Melisa. Ook leuk voor voetbalhaters.

Naast anekdotes van de oud-voetballer en ex-playmate wordt de show aangekleed met onder meer huishoudelijke battles, muziek en een dosis gezelligheid met een lach en een traan. Ze gaan hierbij persoonlijk een stukje verder dan ooit op TV te zien is geweest. Van der Meijde versleet vrouwen bij de vleet, begon in Milaan een dierentuin en kocht een huis met een golfbaan. Van golfen had de voormalig speler van Ajax, Inter Milan en Everton geen sjoege… Al zijn geld, zo’n 8 tot 9 miljoen euro, heeft hij verbrast.

Melisa zal ook in Dieren een make-over doen bij enkele vrijwilligers uit de zaal.

Andy_en_Melisa-lg-Foto-destentor.nl-1819

Recensie(s): Het werd een gezellige avond, lekker ouwehoeren over voetbal en over zijn leven dat hij nu leidt met zijn Melisa. Melisa, goed van tongriem gesneden, kwam de ex-voetballer na de pauze heel mooi voor de dag met een lied dat op zijn lijf was geschreven. Ook het publiek werd erbij betrokken. Met een quiz, twee dames die een metamorfose mochten ondergaan……(Artikel Brabants Dagblad)

Kaarten zijn inclusief administratiekosten en een pauzedrankje.

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.