Cesar Zuiderwijk

Drummoires
Zaterdag 7 maart 2015 om 20:00 uur | € 17,50 | Genre: Theaterconcert

Solo theatervoorstelling met workshop
Zo er in Nederland een levende drumlegende is, is dat Cesar Zuiderwijk. De geheimen van de meester, voor het eerst onthuld. 50 jaar rockdrummen waarvan meer dan 40 jaar bij Golden Earring.

Een schatkist aan nooit eerder vertelde verhalen over tournees met wereldbands als The Who, Rush, Santana, Aerosmith, ontmoetingen met wereldberoemde drummers en ga zo maar door. Diegene die al eerder een solo voorstelling of workshop van Cesar hebben bijgewoond weten dat hij uiterst sappig kan vertellen. Afgewisseld met drumsolo’s zal hij de ritmes uitleggen waar hij beroemd mee is geworden zoals Radar Love, Twilight Zone en When the lady Smiles. Aan de hand van attributen die hij in de loop van de tijd gebruikt heeft neemt hij je mee op een avontuurlijke reis door de tijd. En niks geen kleine show, Cesar rukt uit met groot materieel waaronder een adembenemende lasershow! Verder is er voor iedereen een gratis klapstop beschikbaar waarmee interactief ritmes worden gespeeld.

Als je bij een band gaat kijken blijf je soms achter met vragen. Nu worden ze beantwoord! Dus vraag, vraag vraag…
Een interactief programma voor alle leeftijden en iedereen. Naast de voorstelling Drummoires is er voor elke bezoeker de mogelijkheid om een door Cesar gegeven workshop bij te wonen. Deze vindt plaats voorafgaand aan de voorstelling van 18:30 – 19:30 uur.

www.drummoires.nl

150307 Cesar Zuiderwijk

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.