Dana Winner

Uit Bewondering (Try-Out)
Zondag 15 januari 2017 om 14:30 uur | € 23,00 | Genre: Theaterconcert

Met de teller die intussen op meer dan twee miljoen verkochte cd’s in binnen- en buitenland staat, waarvan meerdere onderscheiden met goud en platina, is Dana Winner één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. Haar unieke vocale talenten, haar stijlvolle shows, haar met veel zorg geselecteerde liedjesrepertoire en haar gedrevenheid zorgen ervoor dat ze ook in Nederland enorm populair is. Denk aan haar prachtige nummer 1-hits als De Oude Man En De Zee, Woordenloos, Westenwind en Zeven regenbogen.

In seizoen 2016 – 2017 toert ze opnieuw langs Nederlandse theaters met haar gloednieuwe voorstelling UIT BEWONDERING.

Vaak krijgt Dana de vraag: ‘Wie of wat bewonder je?’ Daarom heeft ze de muziek, de mensen en de momenten die ze het meest bewondert op een rijtje gezet en daar liedjes bij gekozen. Bekende Dana Winner-nummers en zorgvuldig geselecteerde covers worden mooi afgewisseld met ouder werk en nieuw materiaal. De show is een perfecte mix van ballades en swingende momenten, met veel plezier gebracht en intens gezongen!

www.danawinner.nl

Youtube filmpje van Dana – Lief zo lief (opent in een nieuw venster)

Youtube filmpje van Dana -ABBA medley live (opent in een nieuw venster)

170115 Dana Winner

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.