Duo Dubbel (zomervoorstelling in de wijngaard)

Van Sonneveld tot Stevie Wonder
Zondag 19 augustus 2018 om 15:00 uur | € 17,50 | Genre: Muziek / Cabaret

Onder de naam Duo Dubbel hebben Charlotte Waardenburg (zang) en Dookje Engelhard (zang en piano), o.a. bekend van LOS muziektheater, een nieuwe voorstelling ontwikkeld. Op zondag 19 augustus 2018 zullen zij u in de wijngaard meenemen in de wereld van de klassieke theaterliederen tot hedendaagse hits, van Wim Sonneveld tot Stevie Wonder.
Deze liederen worden op zeer speciale wijze ten gehore gebracht; met een zeer persoonlijke en muzikale interpretatie! Bovendien wordt elk lied op geheel eigen wijze amusant ingeleid door de cabaretières.

Bij Duo Dubbel bepaalt het publiek mede welke nummers worden gezongen. Die verzoeknummers, met een persoonlijk verhaal erbij, moeten wel minstens twee weken voor de voorstelling worden aangevraagd, zodat de dames zich kunnen voorbereiden. Uiteraard kan de aanvrager van het lied te allen tijde anoniem blijven! Voor verzoeknummers (tot en met 5 augustus): duodubbel@gmail.com.

dookje-en-charlotte

Kaarten zijn inclusief administratiekosten en een pauzedrankje.

Voor losse kaarten aan de kassa op de middag van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.

gebouw hof te dieren met logo
Opgelet: Deze voorstelling vindt plaats in de wijngaard bij Domein Hof te Dieren, Arnhemsestraatweg 16, 6953 AX Dieren
.

De stoelnummers in het bestelsysteem zijn hier niet van toepassing.