Ellen Dikker

Buitenspel
Zaterdag 14 april 2018 om 20:00 uur | € 16,00 | Genre: Cabaret

De titel van de nieuwe show ‘Buitenspel’ van Ellen Dikker heeft alles te maken met de ‘Kleine Messi’ die Ellen thuis heeft rondlopen en waar ze elke week een column over schrijft in Het Parool.

Soms heeft ze alleen het idee dat niet alleen haar zoontje maar ook zij weleens ‘Buitenspel’ staat. Haar vijfde solovoorstelling gaat over winnen of verliezen. Over slagen en mislukken. Doorploeteren en aanmodderen. Omdat we graag succesvol willen zijn. Maar wanneer ben je geslaagd? Als je in een groot huis woont met een Audi voor de deur? Als je veel facebookvrienden hebt? Of als je kinderen ergens in uitblinken? We gaan allemaal voor de hoofdprijs. Willen meetellen. Maar waarom lijk je soms buitenspel te staan? En is dat erg?

Ellen zet in ‘Buitenspel’ de spelregels naar haar eigen hand. Met haar innemende persoonlijkheid, spitse zelfspot en geestige typetjes bouwt Ellen een universum waarin ieder buitenbeentje een glansrol mag spelen. Omdat winnaars soms verliezen en losers kunnen winnen.

Website Ellen Dikker

Ellen Dikker (Large)

Kaarten zijn inclusief administratiekosten en een pauzedrankje.

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.