Ellen Dikker

Groene Vingers
Zaterdag 12 december 2015 om 20:00 uur | € 15,00 | Genre: Cabaret

Heeft u nog nooit van Ellen Dikker gehoord? Dan wordt het hoog tijd haar te leren kennen. Want Ellen staat klaar om door te breken bij het grote publiek. Inmiddels is Ellen in de theaters te zien met haar 4e avondvullende programma ‘Groene Vingers’ onder regie van Audrey Bolder en Anke Boerstra. In Groene Vingers schoffelt Ellen de boel eens lekker om. Er waait een groene wind door het land. We zijn in de ban van puur natuur, eerlijk eten en duurzaam denken. Als Ellen haar moeder verliest, heeft ze behoefte haar leven flink op de schop te nemen. Met een hoofd vol zorgen en een rugzak vol ellende duikt Ellen de natuur in, want juist daar kan ze iets leren over de cyclus van leven en dood. Dus hakken aan de kant, handen in de grond.

Ellen wil houden wat ze heeft maar moet leren loslaten. Zal haar dat lukken in de wondere wereld van bio, eco en oer waar de onvoorspelbare wetten van de natuur heersen? Geen makkelijke opgave voor een stadse controlfreak. Maar dankzij de tragikomische, hypervrolijke of lichtdoorgedraaide types van Ellen ontdekt ze nieuwe kanten van zichzelf. Ellen is in ‘Groene Vingers’ persoonlijker dan ooit, maar gelukkig ook nog even hilarisch, herkenbaar en actueel als altijd.

www.ellendikker.nl

151212 ellen dikker groene vingers

Voor losse kaarten aan de op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.