Fabian Franciscus

Lekker Gezellig
Zaterdag 11 november 2023 om 20:00 uur | € 17,50 | Genre: Cabaret

Lekker gezellig

Lekker gezellig is de derde theatershow van Fabian Franciscus. En hoewel deze sympathieke cabaretier vooral heel bang is voor alles, kun je maar beter om alles lachen, zo vindt hij zelf. Want dat is wel zo gezellig! 

Fabian Franciscus studeerde simultaan af met twee studies aan de universiteit, maar helaas bleek een succesvolle carrière toch niet zo makkelijk te realiseren. Zijn autisme en neiging tot angst stak hier ongetwijfeld een stokje voor, maar gelukkig heeft hij dit weten om te buigen tot zijn kracht!

Als cabaretier heeft hij namelijk al twee succesvolle shows op zijn naam staan (Vlafeest en Kleine wereld), won hij het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam, speelde op Lowlands én behaalde de eerst plek op de Londense Comedy Store! En dan is hij ook nog eens ambassadeur van de Nederlandse Vereniging voor Autisme. 

Lekker gezellig 

In zijn voorstellingen staat het dagelijks leven met zijn ontwikkelingsstoornis centraal, en dit levert behoorlijk wat bijzondere en grappige anekdotes op. De luchtige titel Lekker gezellig verbergt zijn grote angst voor van alles in het leven. De dood bijvoorbeeld, want stel dat er opeens een piano uit de lucht valt en je daar net onder loopt? Of dat je allergisch bent voor de dood! Genoeg overpeinzingen voor Fabian Franciscus dus. Maar gelukkig heeft angst plaatsgemaakt voor acceptatie en kan hij tegenwoordig ook lachen om al zijn angsten. Dat is tenslotte een stuk gezelliger! 

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart.

Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.