Intgeniep

Op een Haar
Zaterdag 21 maart 2015 om 20:00 uur | € 15,00 | Genre: Cabaret

 

Helaas gaat deze voorstelling door omstandigheden niet door.

 

Cabaret…

… over Johan wiens lotto-getallen er alle zes heel dichtbij waren. “Hoe nipt kan het zijn?!”, riep hij tegen Hubert.

… over Sofie die een naam verzon, een wiegje kocht, een kinderkamer schilderde en nét niet zwanger bleek.
… over solliciteren en tests. Christa had nét geen sympathieke persoonlijkheid. Geen baan…maar erger: de buurvrouw wilde weten waarom.

… over kleine pech…maar ook over klein geluk. De gevolgen zijn groot. Over hoe het fenomeen ‘nipt’ je te grazen neemt, maar je helpt als het klikt. Over een realiteit die absurder is dan fictie. ‘Op een haar’, een buitengewone cabaretvoorstelling met typisch geniepige ingrediënten: Jo, Maarten en Wouter.

In 2009 werd Intgeniep winnaar van de Publieksprijs van het Belgische Humorologieconcours. Intgeniep was bovendien finalist van het Leids Cabaret Festival 2007 en werd in de Cabaret en Comedy Gids één van de meest belovende talenten genoemd.

Intgeniep serveertbevreemdende herkenbaarheid, met een heerlijk absurde saus, onvoorspelbare nasmaken en meeslepende muzikaliteit om te bekomen. “Met ‘Op een haar’ is het de bedoeling te verrassen, eerst onszelf, en dan, veel belangrijker, vooral U.”

www.intgeniep.com

150321 Intgeniep

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.