Javier Guzman

Guzmán
Vrijdag 31 januari 2020 om 20:00 uur | € 19,50 | Genre: Cabaret

Na Ga-Bie-Jer komt Javier met Guzmán. Het is het tweede programma in een trilogie, die afgesloten zal worden met Francisco. In Guzmán kijkt Guzman terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt hij dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen?  Wie weet.  Het zijn onder andere juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar vanavond wel.  Dat staat nu al vast. De levensloop van Javier heeft ridicuul veel gelijkenissen met het land waar hij al vanaf zijn 17de op de planken staat. Ben erbij!

Zoals u wellicht niet ontschoten is heeft Javier Guzman afgelopen december zijn Oudejaarsconference op diverse militaire kazernes gespeeld. Niet alleen in ons eigen land, maar ook op kazernes in Afghanistan en Jordanië. Op alle plekken is dit erg goed ontvangen. Naar aanleiding hiervan wil Javier Guzman de militairen en veteranen graag tegemoet komen en hun een korting aanbieden op een kaartje voor zijn nieuwe avondvullende theatershow.
Van de korting kan uitsluitend gebruik gemaakt worden aan de kassa of bij reservering via info@rhederart.nl waarbij op vertoon van de miltaire – of verteranen pas aan de kassa pas afrekenen met 25% korting voor het gehele gezelschap van de pashouder.

www.javierguzman.nl

Kaarten zijn inclusief administratiekosten en een pauzedrankje.

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.