Lenny Kuhr

Gekust door de eeuwigheid
Zondag 3 december 2017 om 14:30 uur | € 18,00 | Genre: Concert

Lenny Kuhr zingt veel over heimwee. Heimwee dat ze associeert met een oerverlangen dat haar leven beheerst. Lenny Kuhr is persoonlijk in haar liedjes, die uiteindelijk weer een universeel verhaal vertellen; voor wie het horen wil althans.

“In deze voorstelling staat het diepe heimwee, dat ik als kind al voelde, centraal. Voor mij is heimwee de grondtoon van ieder mens. Een onbestemd verlangen dat zich gaandeweg de voorstelling onthult.
Ik wil mijn publiek in die grondtoon graag aanspreken, ontmoeten en meevoeren. Heimwee is de kracht die kunstenaars en mystici boven de vorm uit laat stijgen.
Het kan ons naar de plek leiden waar heldere inzichten te vinden zijn  en waar je, als je je er voor open stelt, uiteindelijk wordt gekust door de eeuwigheid.” Een voorstelling die verrast, ontroert, inspireert en die je leven een verrassende wending kan geven.

Zang: Lenny Kuhr
Gitaar: Reinier Voet
Basgitaar: Mischa Kool

Website Lenny Kuhr

Lenny Kuhr (Large)

Kaarten zijn inclusief administratiekosten en een pauzedrankje.

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.