Leonie Meijer

Perfect Solitude in de wijngaard
Zondag 25 augustus 2019 om 15:00 uur | € 17,50 | Genre: Muziek

De voorstellingen van RhederArt in de wijngaard in Dieren krijgen een vervolg! Op zondagmiddag 25 augustus treedt singer-songwriter Leonie Meijer op in de sfeervolle ambiance van Domein Hof te Dieren. Leonie (1985) was met haar begeleidingsband in 2016 al eens bij ons te gast in de schouwburgzaal van Theothorne met haar programma “Naked”. Ze liet toen een fantastische indruk achter.

Leonie kreeg in 2011 nationale bekendheid dankzij haar finaleplaats in het allereerste seizoen van The Voice of Holland. Sinds 2014 is ze in de Nederlandse theaters te vinden.  Ze heeft verscheidene albums op haar naam staan, zowel Nederlands- als Engelstalige.

In de wijngaard begeleidt Leonie zichzelf op toetsen en gitaar. Het publiek krijgt een voorproefje te horen van haar nieuwe theaterprogramma ‘Perfect Solitude’, waarin ze de kracht en de schoonheid van alleen zijn bezingt. Het zeer persoonlijke programma ontstond in een periode van bezinning. De nummers die Leonie ten gehore brengt, kwamen tot stand ‘met zo min mogelijk bemoeienis van anderen’.   ,,Als je écht bereid bent om even op jezelf teruggeworpen te worden, valt er een wereld van schoonheid te ontdekken”, vat ze de periode van bezinning samen.

Kaarten zijn inclusief administratiekosten en een pauzedrankje.

Voor losse kaarten aan de kassa op de middag van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.

Opgelet: Deze voorstelling vindt plaats in de wijngaard bij Domein Hof te Dieren, Arnhemsestraatweg 16, 6953 AX Dieren.

De stoelnummers in het bestelsysteem zijn hier niet van toepassing !