Leonie Meijer

Naked
Zaterdag 15 oktober 2016 om 20:00 uur | € 15,00 | Genre: Theaterconcert

Leonie Meijer trekt opnieuw de Nederlandse theaters in! Dit keer met de voorstelling ‘Naked’: het vervolg op de ‘Luister Maar Live-tour’ die niet alleen bij haar fans, maar ook bij de theaterdirecties en critici een verpletterende indruk achterliet.

Dat ze één van de beste zangeressen van ons land is, was al enige tijd bekend, maar in het theater komen ook onverwachte kanten van haar talent naar boven. Leonie bleek al tijdens de ‘Luister Maar Live – tour’ tussen haar prachtige nummers door een onverwacht geestig, intelligent en ontroerend verhaal te kunnen vertellen. Een verhaal dat de persoonlijke anekdote ruimschoots oversteeg.
Geen wonder dat de theaters onmiddellijk aandrongen op een vervolg.

In deze tweede theatertour ‘Naked’ laat Meijer zien hoe haar muzikale pad leidde tot het ontstaan van ‘The Naked Sessions’, haar derde album. Uiteraard zal ze haar bekende liedjes spelen, maar zeker ook nieuwe en verrassende songs, met zelfs een onverwacht uitstapje naar het Italiaans.

Begeleid door twee muzikanten neemt Leonie Meijer in ‘Naked’ het publiek wederom mee in een meeslepende vertelling die u niet mag missen.

www.leoniemeijer.com

Youtube promo van Leonie (opent in een nieuw venster)

161015 Leonie Meijer

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.