Loek Peters

Ma (naar het boek van Hugo Borst)
Zaterdag 24 november 2018 om 20:00 uur | € 21,50 | Genre: Toneel

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait ‘meneer Alzheimer’ de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder?
De solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Loek Peters vertolkt zijn dilemma’s, angsten en moederliefde.

Het boek Ma won een Hebban Award in de categorie beste non-fictie. Het luisterboek van Ma werd genomineerd voor een Hebban Award voor Beste Luisterboek.
Samen met Carin Gaemers won Hugo Borst de Macchiavelliprijs 2016, voor hun manifest ‘Scherp op Ouderenzorg’. Volgens de jury schreven zij politieke geschiedenis door in recordtempo het onderwerp uit de politieke sfeer vandaan te halen.

https://solostories.nl/ma

Loek Peters Ma 500x500

“Ma” wordt tot 23 spetember gespeeld door Eric Corton, daarna door Loek Peters (Penoza). Loek Peters verzorgt de voorstelling bij RhederArt.

Kaarten zijn inclusief administratiekosten en een drankje na de voorstelling.

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.