Minimusical: De Kleine Zeemeermin

Theater Terra
Woensdag 26 april 2023 om 14:00-15:00 uur | € 5,00 | Genre: Kindervoorstelling

Verzorgd door Theater RhederArt, Cultuurbedrijf RIQQ en de Bibliotheek Veluwezoom

Beleef de betoverende wereld onder water van De kleine zeemeermin in deze minimusical! De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de kleine zeemeermin. Met haar schitterende stem vertelt ze over haar avonturen onder en boven de zee. Voor iedereen vanaf 3 jaar.

Het Zeepaardje is het verrassingsfeestje van zeemeermin Raana haar zestiende verjaardag aan het voorbereiden. Want vorig jaar, toen Raana voor het eerst boven water mocht kijken, is dat helemaal in de vissoep gelopen! Tijdens de voorbereidingen van het feestje, neemt het Zeepaardje ons mee in het bekende verhaal van toen. Naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen.

Theater Terra
Theater Terra brengt de meest plezierige kindervoorstellingen en musicals naar theaters in heel Nederland en België! Theater Terra maakt al meer dan 40 jaar familievoorstellingen en musicals. Bekende voorstellingen van Theater Terra in grote zalen zijn ‘Kikker’, ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’, ‘Peter Pan’ en ‘Rapunzel’. Theater Terra is winnaar van onder andere de Zilveren Krekel, meerdere Musical Awards en onderdeel van de NRC Cultuur Top 100 in 2016.

Kaarten zijn € 5,00 in de voorverkoop en alleen te bestellen via de website van de Bibliotheek.

Voor losse kaarten aan de kassa op de middag van de voorstelling betaalt u € 1,50 extra per kaart.

Let op: Onderstaande ‘Bestel kaarten’-knop werkt niet voor deze voorstelling!