Onno Innemee

Ojee, Papadag!
Zaterdag 10 januari 2015 om 20:00 uur | € 17,50 | Genre: Cabaret/klucht

‘Ojee, Papadag!’ gaat over een vader in de huidige hectische tijd, een papa, een man die ook zijn vrouwelijke kant heeft ontdekt, een moederfiguur met beperkingen. Een dag uit het leven van deze man. Een rustig dagje, waar de ontwikkelingen zich opstapelen en ontaarden in een komische chaos.

‘ Ojee, PAPADAG!’ is de derde solocabaretklucht van Onno Innemee. Het kon natuurlijk niet anders na het succes van zijn eerste twee. Onno is de uitvinder van dit komische theatergenre.

‘Ojee, Papadag!’ is de naam van deze eigentijdse klucht, waarin Onno alle verschillende typetjes voor zijn rekening neemt. Hij rent zich rot, wringt zichzelf in teveel bochten en loopt regelmatig tegen een muur. Dit alles tot grote hilariteit van het publiek. De ultieme klucht, een klucht in een klucht, de klucht der cabaretkluchten. En het verrassende decor is zijn enige medespeler. Het geheel zit ingenieus in elkaar waardoor het publiek, tussen het lachen door, regelmatig met open mond zit te kijken, zeker omdat de wisselingen en verkledingen sneller gaan dan je voor mogelijk houdt.

www.onnoinnemee.nl

150110 Onno_Innemee-papadag

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.