Raak!

Raak! en de magische schoentjes
Zondag 20 december 2015 om 14:30 uur | € 10,00 | Genre: Theatershow 3+

Er waren eens twee magische schoentjes…

Na een swingend optreden komen Daan, Roos en Sharon van Raak! in het Sprookjesmuseum terecht. Daar komen de meiden terecht in de wonderlijke wereld van de sprookjes. Ze vergapen zich aan de kruimeltjes van Hans & Grietje, bewonderen de jurk van Sneeuwwitje, meten de hele lange vlecht van Rapunzel en zien dan dat er nog maar één magisch schoentje staat. “Dat horen er toch twee te zijn?” vraagt Sharon. En wat er dan gebeurt…

Raak! en de Magische Schoentjes belooft een magische voorstelling te worden voor jong en oud, waarin vele beroemde sprookjes van Hans Christian Andersen en de gebroeders Grimm voorbij zullen komen. Een swingende show vol fantasie en magie, waarin de meiden van Raak! knotsgekke avonturen beleven en vaak jouw hulp nodig zullen hebben om er voor te zorgen dat alles goed afloopt.

De meiden van Raak! zijn met hun liedjes al vaak te zien geweest bij Nickelodeon en RTL Telekids. En nu dus ook in het theater.

“Zien we jullie daar? Dan maken we er samen een groot feest van!”

Liefs Daan, Roos en Sharon van Raak!

www.demagischeschoentjes.nl

151220 1516_GV_Raak_en_de_Roze_Schoentjes_f_PR_Raak_3

Voor losse kaarten aan de kassa betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.