Rob en Emiel

Da's Sterk
Zaterdag 9 april 2016 om 20:00 uur | € 15,00 | Genre: Cabaret / show

Snel, verrassend en confronterend met een knipoog. Da’s Sterk is de enige theatervoorstelling met een eerste, tweede én derde helft! Da’s Sterk, toch? Door in één show een combinatie te maken van magic, theatrale acts, stand-up comedy en cabaret, laten Rob & Emiel u een avond beleven met een intens gevoel van verwondering en sterk vermaak.
Was u al eerder te gast bij Rob & Emiel dan weet u al een beetje wat u kunt verwachten, maar deze keer in overtreffende trap. Bent u nog nooit bij een show van deze heren geweest? Ook u zult de zaal verlaten met de gedachte: ‘Da’s Sterk!’
Rob & Emiel traden met hun shows op in tientallen landen en waren o.a. te gast bij DWDD, Pauw & Witteman en vele andere programma’s. Elk theaterbezoek steunt tevens het goede doel: Rob & Emiel zijn actief ambassadeurs van Make-A-Wish Nederland en doneren van ieder kaartje een deel aan deze stichting.

www.robenemiel.nl

Youtube filmpje van de artiest (opent in een nieuw venster)

160409 Rob & Emiel - Da's Sterk - liggende foto met titel (c) rechtenvrij

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.