Roué Verveer

Op Het Laatste Moment
Zaterdag 19 november 2016 om 20:00 uur | € 18,00 | Genre: Cabaret

Roué Verveer is één van de meeste authentieke cabaretiers van dit moment en behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld. Hij is een graag geziene gast bij vele tv-programma’s en heeft vorig jaar zelfs een boek Waarom? Daarom! uitgebracht, dat een notering in de lijst van bestsellers opleverde.  Dit seizoen staat hij in het theater met alweer zijn zevende voorstelling: Op Het Laatste Moment.

Roué Verveer staat bekend om zijn driftige, enthousiaste speelstijl, charisma en talent om te improviseren.  Hij put graag uit de liefde, Surinaamse cultuur en de contrasten met Nederland, wat bakken vol hilarisch materiaal oplevert!

De deelname aan een talentenjacht van het comedygezelschap Freshwagon in 1995 was het succesvolle carrièrebegin van Roué Verveer. Sindsdien heeft hij overvolle theaterzalen getrokken met onder andere Caribbean Combo, Typisch Surinaams, Zit Mooi! en maar liefst zeven avondvullende solovoorstellingen.

www.roueverveer.nl

Youtube filmpje van de artiest (opent in een nieuw venster)

161119 Roué Verveer

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.