Jop Wijlacker & Dennis Kolen

Sounds of Silence
Zondag 19 januari 2020 om 15:00 uur | € 19,50 | Genre: Muziek

Persoonlijke aankondiging van Sounds of Silence voor Dieren

Jop Wijlacker en Dennis Kolen halen hun jeugdherinneringen op met de mooiste Simon & Garfunkel songs; van het ingetogen ‘Sound of Silence’, ‘Scarborough Fair’ en ‘Homeward Bound’ tot het gezellig meezingen met ‘Mrs Robinson’, ‘The Boxer’ en ‘Cecilia’. De liedjes worden ondersteund met sfeervolle beelden en afgewisseld met spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen.

Door de harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat er zelfs in de grootste, prestigieuze zalen een intieme en intense sfeer. Momenten van bezinning maar ook vrolijk meezingen! Jop en Dennis brengen ons dichter bij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden te dromen…

De voorstelling ‘Sounds of Silence: Simon & Garfunkel Acoustic’ geeft ons telkens weer een plezierige en intieme ervaring met het publiek. Wij vinden het dan ook bijzonder dat wij jullie deze prachtige muziek op geheel eigen wijze mogen laten horen. Maakt u deze muzikale reis met ons mee?
Jop Wijlacker & Dennis Kolen

www.youtube.com

Kaarten zijn inclusief administratiekosten en een drankje.

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.