Simone van den Eertwegh

Puur
Zaterdag 5 maart 2016 om 20:00 uur | € 16,50 | Genre: Muziek

 

Door omstandigheden geannuleerd

 

Simone had een droom: het theater in. Met haar eigen stem en haar muziek mensen raken. Ze realiseerde haar droom, gewoon, op eigen kracht. Ze bewees met haar eerste theatertour “Van List tot Heden’ dat ze dit intieme podium verdient: Simone’s stem en persoonlijkheid heeft geen opsmuk nodig. Puur volstaat, deze zangeres draagt en raakt! Het was niet voor niets dat icoon Liesbeth List zei ‘die Simone, die komt er wel!’.

Simone leerde al jong wat knokken was: op school werd ze gepest, haar uitlaat klep werd de muziek. Verdriet heeft ze omgezet in kracht: ze kan tegen een stootje, en tegenslag is alleen maar een rede geweest om nóg harder te knokken om haar dromen waar te maken.

Simone neemt u in dit nieuwe programma mee in haar eigen verhaal, haar jeugd, haar strijd en haar toekomst. Een muzikale biografie die raakt!

www.simonezingt.nl

160305 Simone CWoods Fotografie

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.