Tom Vanstiphout

In Concert
Zaterdag 7 mei 2016 om 20:00 uur | € 15,00 | Genre: Muziek

Zijn optreden dat voor zaterdag 23 april stond gepland werd afgelast. Maar hij komt toch nog naar Dieren om samen met ons het theaterseizoen af te sluiten!

Mensen proberen wel eens dingen te kruisen. Appels en peren, pompelmoes en mandarijn, schapen en geiten, leeuwen en tijgers. Soms met vreemde maar vaak ook prachtige resultaten! Wat je krijgt als je een uitmuntend gitarist  – vraag maar aan zowat heel zingend België –  kruist met een liedjesschrijvende, unieke zanger én een vaak grappige entertainer, is één van de beter geslaagde kruisbestuivingen: Tom Vanstiphout.  

De laatste jaren toerde Vanstiphout de halve wereld rond aan de zijde van Milow. Zo ook op 21 april bij Giel Beelen op 3FM. Ook speelde hij mee met Bart Peters en met Clouseau. Daarnaast bracht hij drie eigen albums uit. Niet stil kunnen zitten heet zoiets, of ook gewoon muziek ademen. Mensen die al eens een concert van Tom hebben meegemaakt kunnen het u vertellen: prachtige songs en verhalen over het leven, gitaarwerk van de bovenste plank en een heldere stem. Soms virtuoos maar steeds raak. Steeds minder is hij dan ook het best bewaarde muzikale geheim van België.

Met een nieuw album onder de arm (ergens opgenomen tussen Nashville, Tennessee en Antwerpen) brengt hij nieuw werk met eerdere werk. Deze concerten zijn een niet te missen kans om deze topmuzikant te leren kennen. En het daarna aan al uw vrienden en familie door te vertellen!

www.tomvanstiphout.be

Youtube filmpje van de artiest (opent in een nieuw venster)

160423 Tom Vanstiphout

 

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.