Vuile Huichelaar

Nu al een klassieker!
Zaterdag 11 maart 2017 om 20:00 uur | € 19,50 | Genre: Show

Inclusief ‘ladiesnight’. Diverse kraampjes staan voor u klaar vanaf 19:00 uur.

De Vijfde van… Vuile Huichelaar: dat betekent groot feest!
“We moeten praten”…als een vrouw dát zegt, maakt de man dat hij weg komt. Mannen. Een onuitputtelijke bron van inspiratie. Vol goede moed blijven we knokken om ze te begrijpen en om begrepen te worden. Want dat vrouwen ingewikkelde wezens zijn, zullen we niet ontkennen.
Paulette Willemse en Saskia van Zutphen maakten als ervaringsdeskundigen hét meezingprogramma Vuile Huichelaar voor de bedrogen vrouw en hebben zich sindsdien ontwikkeld tot entertainers van hoog niveau. Verschillende typetjes met elk hun eigen kijk op relaties en het leven passeren de show, die bestaat uit schitterend repertoire uit de oude en nieuwe doos afgewisseld met sketches, conferences en hilarische filmpjes.
Al vijf programma’s lang laten Paulette en Saskia honderden vrouwen lachen en zingen. Vuile Huichelaar is een ervaring waar je gelukkig van wordt en die je niet mag missen!

De Vijfde van…Vuile Huichelaar: Nú al een klassieker!
Wederom een grote hoeveelheid schitterende, klassieke en hilarische (meezing) liedjes én een stoet aan typetjes met herkenbare problemen passeren de revue. Ook deze show moet je meemaken!

Ladiesnight

Wij nodigen u uit om een uurtje eerder te komen. Vanaf 19:00 uur staat er een glas bubbels voor u klaar en staan er in de foyer en het grand café van ons theater diverse kraampjes met damesdingen waar u dan voor de voorstelling nog rustig langs kunt lopen en ideeën kunt opdoen. Als mooie afsluiting van deze avond krijgt u na de voorstelling nog een leuke verrassing van ons mee naar huis. Wij kijken er erg naar uit om er samen met u een hele gezellige avond van te maken!

www.vuilehuichelaar.nl

170311 Vuile Huichelaar
Kraampjes (vanaf 19:00);

 

Sponsoren van de goodiebag;

 

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.