Vuile Huichelaar

Ik zit hier heel alleen Kerstfeest te vieren
Vrijdag 22 december 2017 om 20.00 uur | € 19,00 | Genre: Show

Een vrolijke meezing-kerstshow vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende kerstliedjes, aangevoerd door de dames van Vuile Huichelaar.

December is een bijzondere maand. Beginnend met Sinterklaas en alle discussies eromheen, daarna kerst met zijn eigen verwachtingen, gevolgd door oud en nieuw met de voornemens. Het is een tijd van geld uitgeven, boodschappen doen, agenda’s bijhouden en… er wordt ineens enorm veel van je verwacht. Mooie outfits, ingewikkelde gerechten, opgelegde gezelligheid, wie draait er op voor het diner met de (schoon)familie… en roep nog maar wat van die problemen. Eén van de vragen die typerend zijn voor kerst is: wat doen we met ma?!

Paulette en Saskia hebben dé oplossing: kom met ma en schoonzus, buurvrouw en vriendin of collega lekker de feestdagen inzingen met: ‘Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren!’ Dan is de basis gelegd voor een ontspannen decembermaand!

Vuile Huichelaar staat te boek als een cabaretesk meezingprogramma, vooral of eigenlijk juist alléén voor vrouwen. In de 1ste show werd het fenomeen ‘man’ eens goed op de hak genomen. Het uitgewerkte thema en de erbij aansluitende Nederlandstalige liedjes die door alle dames in het publiek vol meegezongen konden worden stond direct als een huis.

Website Vuile Huichlaar

Vuile Huichelaar (Large)

Kaarten zijn inclusief administratiekosten en een pauzedrankje.

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.