Vuile Huichelaar

We zullen doorgaan - Ladiesnight
Vrijdag 1 mei 2015 om 20:00 uur | € 19,50 incl. glas prosecco | Genre: Muzikaal cabaret

Ook al zitten we in de Lotushouding, eten we Vega en bouwen we aan een schoon Karma; de doodgewoonste dingen brengen ons tot zingen!

We willen controle en rust, het onderste uit de kan en het kersje op de taart. We willen het allemaal. Maar vrouwen zijn nét mensen. Dus lukt het allemaal maar half. In de war? Dat wordt alleen maar erger.

Maar zolang we ons nog ergeren aan de neusharen van onze man en we onze eígen snor goed in de gaten houden, is er nog hoop! Want als echte doorbijtertjes geven we natuurlijk niet op en klunen we blijmoedig door het leven. Er zijn nog zo veel schitterende tranentrekkers en prachtige (meezing)liedjes om samen te zingen.

Na het grote succes van Vuile Huichelaar 1, 2 en 3 nu Vuile Huichelaar 4: We zullen doorgaan! Een ervaring die je niet mag missen!

Theater RhederArt maakt van deze avond een echte ladiesnight met voor iedere bezoekster een glaasje prosecco bij binnenkomst en een goodiebag na afloop.

www.vuilehuichelaar.nl

150501 Vuile_Huichelaar

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.