Femke Vernij (voorstelling in de kerk Spankeren)

Op Volle Kracht
Zaterdag 18 maart 2023 om 20.00 uur | € 16,50 | Genre: Cabaret / Muziektheater

Na 15 jaar toeren met “De Meiden van LOS”, gaat Femke Vernij de strijd aan met de grillen van Moeder Aarde. Want als je leven in een storm belandt, ga dan OP VOLLE KRACHT vooruit; in drama liggen kansen, in drama ligt de vooruitgang. Pak het drama!

“OP VOLLE KRACHT” is de solovoorstelling van Femke Vernij waarin, opgezweept door weer en wind, een hartstochtelijke ode wordt gebracht aan de stem “puur zang”, leven en dood elkaar proberen te beminnen, borsten niet meer zijn wat ze waren, citaten je helpen de realiteit te begrijpen en onnodige ballast overboord gaat. 

Een eigentijds (on)zinnige, verrassend, kwetsbare, fysiek stoere, intelligente cabaretvoorstelling vol verwarring, bizar confronterende verhalen en een pakkend eenvoudige muzikale diversiteit. Met als doel; inspireren voordat het te laat is..! 

En dit alles dan weer geïnspireerd op een moeder die door fysieke klachten totaal iets anders ging doen in haar leven…

Kaarten zijn inclusief administratiekosten en een pauze drankje.

Ons betaalsysteem werkt nog niet zoals we dat willen hebben en vragen u om te reserveren via onderstaande link. Wilt u dan uw naam en het aantal gewenste kaarten vermelden, dan kunt u deze voor aanvang van de voorstelling afrekenen aan de kassa bij de entree van de Petruskerk.